Gustaaf Adolf nieuws

Fonds Gustaaf Adolf had al langer de wens om de website te vernieuwen. Maar om hiervoor een geschikt persoon/ bedrijf te vinden die alle aanpassingen zou doen, naar wens was helaas een flinke opgave.

De informatie die erop stond, was lastig te veranderen en we kregen regelmatig de vraag of hier niet iets aan gedaan kon worden.

Tijdens de Algemene ledenvergadering van het Fonds Gustaaf Adolf in 2018, kwam een van onze leden (Martijn van Rossum) naar ons toe, met de vraag of een vrijblijvend gesprek wat zou zijn om naar de mogelijkheden te kijken. dhr. van Rossum heeft een eigen bedrijf MvanR Retail, waarvan DigitaalTiel een onderdeel is, en bouwt en onderhoud hier o.a. websites en social media platformen. Tevens is hij fotograaf om het juiste beeldmateriaal erbij te kunnen voegen.

In begin 2020, vóór de corona crisis, hebben we na het opvragen van offertes, de mogelijkheden besproken en groen licht gegeven voor de bouw van een volledig nieuwe website. Zie hier het resultaat.

De komende maanden zal er nog her-en-der wat kunnen veranderen. Tevens is onze doelstelling om de website bij te houden, en hierop de informatie voor u te geven welke u van ons gewenst bent te ontvangen.

 

Fonds Gustaaf Adolf

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.